Post by colconolgota on Mar 9, 2022 5:53:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Power Painter - Merge Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Power Painter - Merge Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú zlato ▞▞▞
▞▞▞ Power Painter - Merge Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Power Painter je zábavná a zábavná hra, ktorú si môžete zahrať na doske. Táto hra má nejakú stratégiu, takže dokáže udržať vašu myseľ v chode. Power Painter má tiež veľa úžasných úrovní na hranie, takže sa môžete baviť! Vyskúšajte, je to zábava!!!!!
je celkom úhľadná ako veža obrany, ale je tak trochu reklamná, keďže máte potrebné vylepšenia od začiatku, ktoré sa držia len na jedno sledovanie reklamy
Samotná hra je celkom zábavná, ale ceny vecí, ktoré sa vám snažia natlačiť, sú len na smiech. 7,49 týždenne predplatné lol
Nákupy alebo účet nemôžete preniesť do nového zariadenia. Je to skvelá hra, ale ak si kúpite nové zariadenie, nebudete môcť preniesť žiadne informácie, aby ste mohli pokračovať v hre. Skúsil som vymeniť svoje dátové súbory a stále to nejde. NEINVESTOVAŤ DO HRY. Hrajte, ale za nič neplaťte!!!. Spoločnosť len hovorí: „Momentálne na to neexistuje funkcia. Ďakujeme, že hráte našu hru“. Ďakujem za nič..
Napriek tomu, že Premium hovorí, že obsahuje „Žiadne reklamy“, stále vidím veľa reklám. Myslím, že odstraňuje iba nútené reklamy. To v kombinácii so skutočnosťou, že Premium je predplatné a nie jednorazový nákup, je obrovským sklamaním.
Hodnotili by ste vyššie, ale žiaľ, ak stlačíte „x“, aby ste si nepozreli video kvôli ďalším vylepšeniam, aj tak vás to prinúti podať reklamu. To je obrovské nie nie v mojej knihe.
Potrebujem 7 000 štetcov na vylepšenie jednej veci. Potrebujem 4000 drahokamov na všetky tie štetce. Musím zaplatiť 43,6 libier, aby som to dostal! Šialené! Reklamy sú ešte horšie. Zakaždým, keď niečo upgradujem, objaví sa reklama a musím to prepnúť do režimu v lietadle, čo mi vybije batériu. Chápem, že musíte svoju hru speňažiť, ale toto je len ďalšia úroveň. Nehrám, kým neznížite cenu drahokamov. Okrem toho, aby vám to dalo drahokamy, nielen vám ukradli peniaze.
Multiplication Tables Game Lernen qnou
Je to vynikajúca hra. Môžem byť aj offline, táto hra bude pracovať za mňa. Zatiaľ najlepšia hra, akú som kedy našla. Odporúčam. 👍
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulaatio gjrv
Skvelá hra, bavím sa pri nej, aktualizácie sú skvelé, len potrebuje trochu viac vylepšení zbraní
Táto hra je veľmi zábavná a návyková, prajem si, aby túto hru mohol zažiť každý, je to jedna z najlepších hier, aké som kedy hral, mali by ste si túto hru naozaj stiahnuť, páči sa mi, aká je grafika, pokračujte v dobrej práci👍👍👍
Modrá štítová veža musí byť naprogramovaná tak, aby mierila na chránených nepriateľov.
je tu chyba, vďaka ktorej ste nezistiteľní, stačí ak vyprázdnite inventár, ale najsilnejšia veža, ktorú v nej máte, a sledujte AD, ako sa vaša veža zvýši o 4 úrovne, urobte to aspoň 4-krát a je to hotové, teraz máte NAJSILNEJŠIU vežu niekedy to opravte😶😶😶😶
power painter dobrá hra, ale niektoré veci mi nevyhovujú bossovia sú ťažkí dokonca mám Imposible boss m8, aby boli veže silné a btw dobrá hra tho
hra je veľmi opakujúca sa veľmi rýchla, pripadá mi to ako rádoby z roku 2048, z ktorej sa nakoniec stala obrana veže, v tejto hre nie je dosť mäsa na to, aby vydržala viac ako 3 hodiny a ak chcete získať čo i len ten najmenší kúsok nových veží, musíte im zaplatiť 5 dolárov mesačne, aby ste dostali, čo viac klesne na konci šéfov, kde je nedôvera kúpiť prémiu
Len si nemyslím, že to stojí za to, pokiaľ nechceš hru, ktorá sa ťa snaží prinútiť kupovať veci.
Mám dobré veže, ale jediným problémom je, že hra niekedy spadne, čo mi zastaví zážitok, čo je nezmysel, takže prosím opravte túto hru tvorcovia Ďakujem
Skvelá zábava, ale spôsob, ako veľa vyskakovacích okien sledovať reklamy alebo minúť drahokamy
Nebuď blázon pre žiadneho z hráčov a ak je to skutočná vec, potom sa táto hra môže rozbiť, pretože ak môžeš, môžeš zdvihnúť svoju vežu a ona vystrelí a môžeš ju len presunúť.
Hrám túto hru mesiace (myslím, že 6) a vymazal som ju, pretože som zmenil telefón. Teraz je všetko preč. Tvrdo som pracoval a teraz nemám čo ukázať. Milujem túto hru, ak ju dokážeme opraviť tak, aby niekde ušetrila, rád sa vrátim, ale zatiaľ nie.
=-O pover maliar dobrý
Super originálne! Takúto hru som určite ešte nevidel! Táto hra vyliečila moju depresiu len tým, že som si ju stiahla, aby som ju mohla recenzovať. Inzerát pozostáva z truhlíc! Umiestnenie veže je v reklame hrozné. ako sa môžem zaviazať, že túto reklamu nezobrazím
Milujem túto hru a mal som taký pokrok, ale vymazal som ju a stiahol som ju znova a neukladá postup dobrá hra 5 hviezdičiek, ak uloží postup
Reklama, ktorú zobrazujete, je sakramentsky odlišná.... to je v poriadku, ale nechal som sa zmiasť pridaním, ktoré bolo zadané uprostred inej hry....
Je to tak návykové! Akoby to hral môj nevlastný brat a vyzeralo to zábavne, tak som si to stiahol a nemôžem prestať, tiež som ho porazil v jeho vlastnej hre
Skvelá hra tu je tip, ak chcete vežu navyše. skúste jednu z veží držať nad bublinami, vystrelí, aj keď nie je na mieste
Naozaj zábavná hra, možno budete chcieť opraviť chybu, v ktorej môžete jednoducho umiestniť svoju najsilnejšiu vežu do inventára a odstrániť všetky ostatné veže a potom sledovať 5-úrovňové posilňovacie reklamy, aby ste sa stali takmer nezastaviteľnými.
Skvelá hra, úprimne jedna z mojich obľúbených! Tak návykové, že musím neustále kontrolovať čas, aby som nehral 30 minút v rade.
príliš jednoduché, všetko, čo musíte urobiť, je počkať, kým vám ponúkne toto fialové vylepšenie, ktoré vylepší „náhodnú“ vežu o 4 body. uistite sa, že jediná veža, ktorá tam stojí, je vaša najlepšia veža (ostatné vyhoďte do koša, bude to stáť za to, buďte však rýchli) a sledujte reklamu, aby ste dostali vylepšenie. len inovujte tú istú vežu vždy, keď dostanete túto príležitosť na zvýšenie výkonu. môžete ľahko vyčistiť 2 bossov za sebou, niekedy aj viac, jednoduchým vylepšením tejto 1 veže. Je to oveľa rýchlejšie.
Eyo wyo fifqo armáda
je to celkom zaujímavá skúsenosť. osviežujúci dizajn. a necítil som sa nútený vidieť reklamy, o ktoré som nemal záujem. prvotriedny.
Nejdemito pustiť
toľko premárnenej príležitosti. mohol by to byť skvelý hybrid nečinnej hry a obrany veží, ale úplne zlyhal kvôli prémiovému tlaku. Neplatil by som 6,99 TÝŽDEŇ za žiadnu konzolovú hru novej generácie. a nikdy by nezaplatil túto sumu za mobilnú hru. pardon vymazané
Skutočne úžasné množstvo reklám. Je to úprimne dosť pôsobivé.
Je to pi*ovima
Power Painter je veľmi zaujímavá a zábavná Tower Defense hra so skvelou mechanikou a funkciami odomknutými prostredníctvom zbierky kariet. Po niekoľkých hodinách hrania vás však neustále prosí, aby ste si kúpili prémiové členstvo za 7 $ / 8 $ týždenne. Toto vyskakovacie okno spôsobuje zlyhania, oneskorenie a frustráciu. Aj keď máte záujem o trojdňovú bezplatnú skúšobnú verziu, vaša karta bude odmietnutá. Za týmto paywallom je uzamknutých veľa, veľa užitočných funkcií vrátane jedného z najdôležitejších vežových slotov v hre. Nestojí to za to.
Nedalo sa prejsť na nízku úroveň. Chcú, aby ste sledovali veľa reklám a kupovali veci. Nevadia mi reklamy, ale keď ich umyjem, nedali mi veci, ktoré sľúbili na vylepšenie. Všetky ostatné hry sú dobré na zabitie 5 minút
samotná hra je roztomilá, ale nekupujte prémiu. Ešte som prišiel na to, ako to ukončiť, a otázka, ktorú kladú každý týždeň, nemá žiadnu možnosť zastaviť prémiu. podvod. je tu aspoň 15 dolárov, ktoré som nechcel minúť.
Power Painter - Merge Tower Defense Game شبیهسازی aaz
tato hra je strasna zacal som ju hrat asi pred 2 mesiacmi a pacilo sa mi... az pokial neprisla pridanie skoro ako keby vas nutili pozerat a nekvalitna casovo narocna hra to iste znova a znova!