Post by colconolgota on Mar 9, 2022 5:47:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox primogemlər ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
😈😈😈
Oyun əyləncəli olacaq kimi görünür... problem ondadır ki, dərslik heç vaxt bitməyəcək. Oyun demək olar ki, T run və ya SWSurfer tipli bir oyundur, buna görə uzun, tərtib edilmiş təlimatın niyə olduğundan əmin deyiləm.
Əvvəllər sevimli oyunum idi, əvvəlki kimi xoşuma gəldi. Çox mürəkkəb. Oyundan əvvəl 2 milyondan çox banan var idi, indi bananlara nə oldu? Qəhrəmanlarda və indiyə qədər çalışdığım hər şeydə irəliləyişimi itirməyim düzgün deyildi. İndi hər şeyi yenidən başlamaq kimidir.
Bu oyun yaxşıdır, amma mən onu bu yeni yeniləmədən əvvəl oynayırdım və böyük yeni yeniləmədən əvvəl daha yaxşı idi. Kaş ki, missiyaları söndürməyin bir yolu olsun ki, qaçıb banan ala bildim. Bir yol olsa, baxışımı dəyişəcəm.
Oktyabr yeniləməsi əvvəllər gamr oynayan hər kəsi əhatə etdi. Əldə etdiyiniz hər şey yoxa çıxmadı. Missiya 1-i tamamladıqdan sonra əşyalarınız guya kilidini açır, lakin siz həqiqətən açmırsınız. Gameloft, oyunçuya heç bir şəkildə fayda gətirməyən yeni oyuna çevrilmə etdi. Köhnə gane altında açdığım 7 kostyumdan indi heç birinin kilidi açılmayıb. Bunun əvəzinə onlar sizə heç bir şeyin kilidini açmaq üçün kifayət etməyən yeni geyimlər üçün kostyum kartları verirlər. Və dondurucu şüa və ya ay kimi silahlara təkmilləşdirmələr? Xeyr, bunlar gəlmədi. Bu, əvvəllər onu oynamış insanların şöhrətini məhv edən dəhşətli bir buraxılış idi. Kiminki oyunu endirmek haqda fikirləşirsə, eybi yoxdur, amma etmə, təkrar edirəm oyuna heç bir pul xərcləmə. Növbəti yeniləmə bütün bunları götürə bilər. Minionunuz ölərsə, davam etmək üçün reklam videolarına baxın. Bu yeniləmənin daha bir pisliyi.
Orijinal minion rush yaxşı idi, sadəcə, illər sonra ilk dəfə yenidən cəhd etdim, yeni yeniləməyə görə məyus oldum 😐👎
Mənə elə gəlir ki, bu, qaçış janrı üçün bazarda ən yaxşı oyundur. Xarakter seçimi əladır və düzgün strategiya ilə oyun əlverişlidir, buna görə də ona beş ulduzlu reytinq verirəm
Galaxy Hoppers: Crossy Wars อาร์เคด sqxt
Əvvəllər bu oyunu oynamağı sevirdim, indi hər şeyə başlamadan bir səviyyəni belə başa vura bilmirəm, bu çox bezdiricidir və daha oynamaq istəmirəm 😔
Köhnə versiyanı, dövrələr sonsuz olanda daha çox xoşlayıram. İndi bir dəstə missiyanız var və onları tamamlayanda qaçmağı dayandırırsınız. Cari versiya yaxşıdır, amma köhnəsini daha çox bəyənirəm. Zəhmət olmasa köhnə versiyanı geri gətirin. Oxşar şikayətlər çox olub, təəccüblənirəm ki, hələ də onu geri qaytarmamısınız. Hər halda, edin.
Bu oyun heyrətamizdir, amma xatırlayıram ki, onun sərin səviyyəli xəritəsi var idi, niyə onu sildiniz? Bu heyrətamiz görünürdü və həqiqətən gözəl idi
Oyunu sevirəm, amma yeni yeniləməni yüklədiyim vaxtdan bananlarımı qaçışlarımdan toplamıram. Onlarsız oyunda irəliləmək bir qədər çətindir. Həqiqətən məyus oldum!
bu niyə acilmir.Zəhmət olmasa yazında.🤔😭
Yeen gozel versiyalari var
Mən, həqiqətən, bu oyunu sevirdim, amma dəyişdi. Bu səviyyələrin olduğu yer üçün darıxıram və bu, fərqli tematikdir və siz sonrakı hara gedəcəyinizi görə bilərsiniz. Bu mənim üçün bir az mürəkkəbdir, köhnə versiya üçün darıxıram.
Yuklemeye deyer mende ice yukledim hami yuklesin oynasin
Mən minionumu maneəni keçərək hərəkət etdirməyə çalışdım və minionum heç tərpənmədiyi üçün səviyyəni itirdim.😡
Minion Rush: juego de correr Casual nxfd
Minion Rush: Running Game Casual games moga
Bu, siz oyunun istifadə etdiyi ən əsas funksiyaları silməzdən əvvəl çox gözəl oyun idi, əsasən bu, INFINITE qaçışçı idi, burada xəritələrin kilidini açmaq lazım deyildi (baxmayaraq ki, xəritənin dəyişdirilməsi bölməsinə keçməli idiniz). Tapşırığı bitirdiyiniz üçün oyun qaçmağınıza mane olmadı. Siz sonsuz sayda dəfə qaça bilərsiniz (biletlərin/enerjinin/onu nə vaxt çağırdığınızın doldurulmasını gözləmək lazım deyildi.) və BOSS DÖBÜŞÜLƏRİ var idi! İndiyə qədər deyə bilərəm ki, oyun öz cazibəsini itirdi.
Minion Rush: Running Game Dažādas spēles tls
Uşaqlarım onu tapdılar və oynamağa başladılar... Mən bir dəfə oynadım və o vaxtdan bəri sahib olduğum hər cihazda bu proqramı endirmişəm. MEN ASILIYAM!!! Bir qaçış üçün kifayət qədər vaxt olsa belə, şansım olanda oynayıram. Mən onu idarə edirəm. Bu əyləncəli, əyləncəli, lakin vərdiş formalaşdıran oyunu yaratdığınız üçün təşəkkür edirik... Diqqət edin, nikotindən də pisdir.... Hahahah
Despicable me: Minion Rush is an 'endless runner' in three dimensions in the style of Temple Run where the players will have to control the famous minions
Bu oyunu sevirəm. Səviyyədən sonra sizi məşğul edir.
PİS OYUN! Uşaqlıq xatirələrim üçün çox darıxıram, çünki ondan həzz alırdım. AMMA İNDİ bu oyun yeni DƏHŞƏTLİ YENİLƏMƏ əldə edib və indi o, əvvəllər klikləyib tıqqıltı edirdi, indi isə sadəcə sürüşdürür və indi bütün parametrlər bərbad vəziyyətdədir VƏ MULTIPLAYER DƏ SİLİNDİ! Çox əyləncəli idi! İnsanları yavaşlatmaq üçün bacarıqlar toplaya bilərsiniz. NİYƏ SÖKMƏLİ OLUBLAR??? NİYƏ!?
Əyləncəlidir və xoşuma gəldi, amma hər dəfə slaydın başına gələndə barmağımdan istifadə edə bilmirəm. Ekranı əymək məcburiyyətindəyəm və mənim kompüterim var!
Bu oyunu sevirəm. Bu, tipik Timothy oyunu deyil, minionun tamamlamalı olduğu məqsədləri və missiyaları var. Mən bunu saatlarla oynaya bilərəm, amma uşaqları olan yetkin biriyəm, buna görə belə olmayacaq 😐
Videoya baxmağa getdiyim zaman internet tapılmadı mesajı almağa davam edin və mən internet mesajı olmadığına görə missiyaları bitirə bilməməyimdən məmnun deyiləm.
Bu, əvvəllər jele laboratoriyasının olduğu yerdə olduğunuz kimi deyil və siz sadəcə qaçıb banan toplaya bilərsiniz və bütün bu axmaq mükafat reklamları və sizdən sağa və sola əşyalar almağı xahiş edən oyunla məşğul olmaq məcburiyyətində qalmayacaqsınız. İndi pisdir, zəhmət olmasa, əvvəlki kimi edin.
Minion Rush: Running Game Boshqalar obdw
oyun çox pistir açırmırdı😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Gördüklərimə görə, oyun indi dəhşətlidir. Əvvəllər onu həqiqətən sevirdim, amma indi sonsuz qaçış deyil. Digər insanlar kimi mən də köhnə oyunu geri qaytarmaq istəyirəm və ya heç olmasa missiyaları kampaniya rejiminə və ya başqa bir şeyə çevirmək istəyirəm, amma əvvəllər olduğu ilə qarışmayın. Öz oyununuzu öldürürsünüz.
Onlar bu oyunu bir neçə həftə əvvəl bu yaxınlarda dəyişdirdilər. Əvvəllər oynadığım formatı bəyəndim. Yenisi orijinalı qədər yaxşı deyil. İndi daha qarışıq və tıxacdır. Kostyumun xüsusi qabiliyyətlərini xatırlamaq çətindir.
Demək istəyirəm ki, bu yaxşı oyundur və LÜTFƏN, ancaq missiyaları yerinə yetirin. Bu oyun əvvəllər heyrətamiz idi, çünki siz hər yerə səyahət edə bilərsiniz və daimi əlavələr vay bu oyun pisləşdi, sadəcə onu əvvəlki vəziyyətinə qaytarın, heç bir əlavə missiya yoxdur və tətbiqdə satınalmalar yoxdur, xahiş edirəm bunu düzəldin.
Şam yeməyi
Yaxsi
Nəzarətlər laggy idi və çox zəhlətökən olur. 1 əvəzinə 2 ulduz verməyimin yeganə səbəbi kiçik uşaqların xoşuna gələ bilməsidir.
The Despicable Me: Minion Rush app we are assessing in this performance review is free to download at the relevant Android & iOS App Stores and will run on the
Bir çox oyunlar kimi, oyun da çıxanda əyləncəli idi. Oyun əvvəllər qazanmaq üçün ödənilirdi, lakin orijinalda bir minion dərisi ilə əlaqəli gücləndirici təkmilləşdirmələr yox idi. Jelly Laboratoriyası və məndə olan bütün resurslar üçün darıxıram. Nə qədər reklam olduğunu xatırlamıram. 5-ci ildönümü yeniləməsindən sonra oyunu yenidən qurdular və mən hələ də ondan sonra bir qədər oynasam da, marağımı itirdim. Oyuna nifrət etməsəm də, oyunun əvvəlki kimi qalmasını istərdim.
Pox kimi.