(iOS) Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Генератор чит-коду все
Mar 9, 2022 5:32:26 GMT
Post by colconolgota on Mar 9, 2022 5:32:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Генератор чит-коду все ▞▞▞
▞▞▞ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon 2022 version ▞▞▞
мені це не подобається
Гра чудова та має потенціал, просто виправте граматику та додайте більше вмісту. Загалом гра чудова. ^^ Я з нетерпінням чекаю його оновлення. ^^
Не вдається 2 знайти останні 2 кінцівки після стількох раундів
Гарна концепція, але забагато помилок. Застряг 3 рази на сцені, де вороги не заходять на карту, щоб убити. Крім того, рюкзак занадто малий, якщо ви не оновите його за реальні $.
листова гра
Більше схоже на пограбування Боба
Дуже розчаровує
Потенціал багато, але ви самі вирішили не використовувати його в повному обсязі... повторюваність, надмірна вага, не все досяжно. без підзарядки, незграбного керування, неправильної граматики, взагалі нудно. Я забираю ще одну зірку. Ти справді не заслужив цього, якщо чесно.
Ця гра крута, мені подобається
Чудова робота Zombie Rouglike
чудова гра
Будь ласка, додайте офлайн-мультикористувальницький режим coop, наприклад, гру, чи не весело грати з друзями, а не поодинці?
Гарна гра
гарна гра
Величезні проблеми з балансом. Граматика та формулювання гри, прямо кажучи, дуже погані. Історій не існує, але принаймні в грі є можливість відтворення.
дуже складний ігровий процес. Але в цій грі немає оновлення?
добре
😁😁
Просто не розумійте, що робить команда розробників за 10 років
це найкраще😍🖤
Чудова гра 100 зірок
хороша гра
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Екшън ymu
гарна гра, так тримати
UNO!™ Igre s kartami gsrw
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Aksi njs
дуже дуже хороша, погана гра
Приміщення класне. Потрібна додаткова робота над перекладом та ігровою механікою
Весела гра. Мені було весело грати в неї останні кілька місяців. Я хотів би мати більше місця для сумки, тому що навіть ви платите, ви отримуєте лише 2 слоти. У цій грі є дуже хороша система відтворення кожного запуску, коли ви відчуваєте, як увійшли. я рекомендую це.
Нубська графіка
хороша гра, так смішно відставати, коли є натовп. будь ласка, виправте це. Боєприпаси рідко можна знайти, коли легко ламаються, дисбаланс сили зомбі протягом 19 годин і вище. але концепція. краще, якщо це вільний брод/відкритий світ.
Останній день виживання. Zo Оцініть це
це найкраща гра
Це дуже гарна гра
дійсно хороша система шліфування, її важко на початку, але гра стає приємнішою, коли ви вивчаєте мотузки
Mayankyadabg5152@yadavg5152
Нагадує гру Ares Virus.
дуже розчарований за обмежену сумку, якщо ви зробили більшу сумку, я поставлю 5 зірок! або принаймні додати можливість для всіх персонажів про ліміт сумки
Найкраща гра
Найкращий з усіх гравців
Гарний додаток
Як один із людей, які грали в цю гру, я хотів би попросити більше вмісту
Я не хочу поставити навіть 1 зірку
я люблю це
коли ми врятуємо людину та людину, яка піде за нами, ви можете надати кнопку, щоб він міг залишатися на одному місці, а не створювати проблеми, підкрадаючись
Чим більше часу я витрачаю на це, тим більше мені подобається ця гра
чому я не можу відкрити – це завжди сюди, ця програма марна трата часу, не завантажуйте це😤😤
марна трата часу та грошей
Ця гра знайти грати в хорошу гру
Гра хороша, потрібно виправити історію, історія гри погана