Post by colconolgota on Mar 9, 2022 5:26:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bad Piggies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bad Piggies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Bad Piggies 2022 version ▞▞▞
Kul igra res dobraB-)
Prosimo, odpravite nekaj težav! Prvič, nenehno dobivam oglase o že prenesenih igrah Angry Birds. Drugič, skriti zaboji za plen mi ne omogočajo več, da jih najdem.
Všeč mi je ta igra, vendar prosim, olajšajte pridobivanje predmetov, če to storite, ji bom dal 5 zvezdic
Ta igra je boljša od Angry Birds
Super igra mi je všeč
neverjetno!!! res zabavna igra, v peskovniku ste lahko zelo ustvarjalni ali igrate običajne ravni za zabavne fizične "uganke" in cake race je zelo zabavna mini igra, ki jo lahko igrate, ko ste utrujeni od drugih dveh načinov. odlična igra, v njej ni nič slabega.
Igram to igro je zelo težko
Igra je dobra in tega nisem igral že leta. Moj problem je, da se ne prenese.
To je ODLIČNA igra, ampak ... Moja igra se veliko zruši, vendar ne vem zakaj 😬.
V cake race je velika napaka, moja srebrna skrinja pravijo, da se odklene v 569269 urah in 22 minutah, popravite, prosim
Najboljša aplikacija doslej. Ne pozabite onemogočiti internetnih ali mobilnih podatkov, ko jih zaženete, da preprečite prikazovanje oglasov, samo snemalnik zaslona mimogrede ne deluje
to je zelo odlična igra. v načinu peskovnika je skoraj neskončno možnosti, letenje ponoči pa je osupljivo. edina stvar, ki bi jo lahko spremenili, je več prašičev v načinu peskovnika. tudi v oglasih za Evony so ljudje, ki igrajo, neverjetno neumni.
Nihilumbra Nuotykių lboe
To je dobra igra za vrnitev, vendar se mi zdi, da so nekatere ravni nemogoče
Super. Najboljši ❤❤❤
Resla sm use levelllllleeeeee.... Yesss, ampak mislim da...continue reading
Zelo zabavna igra! Zelo dobro! To je samo moje mnenje...Awsome Game Tudi, če ne želite onemogočiti dodatkov, Izklopite internet (lahko deluje in morda ne) Polje sanj je vredno, ker je tako zabavno in ker sem moral narediti novo račun sem še vedno hranil polje sanj, odkar sem ga kupil
Bad Piggies Hlavolamy qjo
Spet sem moral plačati za polje sanj.
Bad Piggies புதிர் ydrd
Super igra, vendar prosim popravite prekleto napako na poti do El porkado, gumbi otežijo
Dobra igra super
Prašiči na teksturah naslovov poglavij se režejo drug na drugega
Igra je v redu všeč so mi prašiči
Igra je polna nivojev, koliko prostora zavzame. Kontrole igre so lahko krute pri uporabi predmetov za enkratno uporabo, ki preuredijo kontrole. Animacije v izbirniku nivojev so prirejene in mreže se prekrivajo.
Všeč mi je ta igra... Toda ocenil jo bom s 4 zvezdicami, ker se oglasi vsakič, ko končam stopnjo, se bo pojavila. Prosim popravi igro
Kul ampak je zelo velika
Odlicna
to je najboljša igra, ki jo je rovio kdaj naredil, toda razlog, da sem ji dal 4 zvezdice, je, ker sem razočaran, da polje sanj stane pravi denar, prosim, naj bo brezplačno (ali vsaj stane denar v igri ali naj zahteva določeno raven ) ali pa bom tej naslednji posodobitvi dal 1 zvezdico. Drugače pa res cenim, kako takoj, ko igrate prvič, takoj odklenete cake race
kot otrok sem rad igral to igro, vendar je količina oglasov, ki je zdaj v njej, preprosto smešna
Platforma za dostavo oglasov, preoblečena v igro. Igra je zabavna, a izkušnjo popolnoma pokvarijo Roviovi hiperagresivni oglasi in mikrotransakcije. Z veseljem bi plačal 5 $ za različico te igre brez oglasov ali kakršne koli druge smeti, vendar to na žalost ni možnost.
ta igra mi ni všeč, mislim, všeč mi je, vendar mi niso všeč oglasi
Zabavna igra, vendar so oglasi po vsaki stopnji
Bilo je zabavno, ko sem ga igral pred leti. Zdaj obstajajo nepreskočljivi video oglasi. Ne hvala
Precej kul igra. Čeprav postane res težko zelo hitro. Ampak vsekakor kul koncept.
Tega ne morem igrati na chrome book
Ima veliko oglasov
Verjetno je bila takrat najboljša igra, na žalost pa so tipični lažni oglasi za mobilne igre prišli kot zabava dirka 3d, ki vam pove, da je igra za več igralcev, vendar v resnici ni, prosim, nehajte jih nameščati, saj jim pripisujete zasluge za ustvarjanje lenih iger, ki so popolnoma slabe.
ZAKAJ SE VSI PRITOŽAVAJO NA OGLASI. samo izklopi wi fi. ALI JE TO TAKO TEŽKO. tudi dobra igra
Fol dobr
2-12 je težko
Bad Piggies Puzzle hhpe
Dober, a ravni so težke in daje veliko oglasov, zato sem mu dal le tri zvezdice
Sami oglasi ne naložit
Odlična zabava z inženirskimi zasnovami v peskovniku, vendar je način zgodbe manj zabaven. Prav tako lahko predvajate različico HD s svojim napredkom, vendar izgubite vse v peskovniku, dokler se ne vrnete na to različico
Bad Piggies Teka-teki svnf
Odlična mehanika, preveč oglasov do te mere, da postane neznosno.
LV 17 JE NEMOGOČE, BI OCENIL 5 ZVEZDIC, ČE BI TO OMOGOČILI
Nikoli nisem imel mesta za druge igre AB, medtem ko me resnično zanima le ta. To igram že približno POL DESETLETJA in še vedno je osvežujoča poslastica - za VSE ČUTTE. 5/5 za igro AB? UPRAVIČEN.
Kovance dobis, ce dobis zvezde ali s videi
Že 2 tedna čakam, ko sem poslal sporočilo, pa še vedno niso odgovorili. Moje nastavitve so omogočene v Facebooku, prijavljen sem na FB, vendar mi ga ne dovoli povezati s Bad Piggies. To igro bom moral kmalu izbrisati, saj nima smisla nadaljevati. Ni smiselno, če druge igre nimajo težav s FB, toda ta ima. Da ne omenjam storitev, ki jih dobivam od Rovio.
To je bila izguba časa.
Odlična igra obožuje dirke in težke ravni so najboljše. Ena težava pa s kraljevim prašičem. Traja večno, da ga nahraniš, tudi če nimaš veliko hrane, ko pa pustiš, da celo 1 kupček preseže 50 ali celo 100, bo trajalo skoraj pol ure, da ga nahraniš. Mogoče dodate gumb za vse, da ga nahranite z vso torto, kolački in drugimi stvarmi z enakimi nagradami. Vse skupaj, razen kraljevega prašiča, je odlična igra in bi 5 zvezdic. Vključno s stvarjo kraljevega prašiča morda 4,6 zvezdice.
Na polovici igre se zruši