Post by colconolgota on Mar 9, 2022 5:17:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudz izturības ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape Mysteries 2022 version ▞▞▞
Vai kāds kādreiz ir atrisinājis klēpjdatora paroli 6. nodaļā? Es meklēju vietnē YouTube un domāju, ka lielākā daļa no viņiem vienkārši izlaiž mīklu?
Tas ir tik jautri! Man patīk, ka vienā spēlē ir daudz noslēpumu. Es pārvarēju visus noslēpumus, bet tas prasīja pāris mēnešus. Tagad gaidu, kad iznāks jaunais!
Diezgan laba spēle, izklaidējoša ar dažādām mīklām. Iemesls, kāpēc es tam nepiešķīru 4 zvaigznes, ir tāpēc, ka ir daudz nevajadzīgu dialogu un dažreiz tas kļūst garlaicīgi.
Šķiet, ka mana sākotnējā atsauksme ir pazudusi. Maksājiet 2 Play. Ja esat iestrēdzis, jūs nevarat izmantot zvaigznes, lai iegūtu mājienu, ja vien jums nav pietiekami daudz ietaupījumu vai nav jāmaksā par tām. Dažās ainās nevar nopelnīt, izņemot vienu, un arī taustiņus jaunu nodaļu atbloķēšanai ir grūti atrast. Lai samazinātu gaidīšanas laiku, jums ir jāskatās kaut kas līdzīgs 12 reklāmām. Nav pietiekami saistošs, lai būtu tā vērts.
Nācās atinstalēt lietotni, apnika antidemokrātiskas politiskās reklāmas, kas turpināja parādīties, un jums nācās skatīt visu reklāmu, kas pilna ar neobjektīviem apgalvojumiem un meliem. Jūs nevarat aizvērt reklāmu, kamēr tā nav pabeigta. Nē, paldies, Haiku spēles.
স্টিকম্যান জায়ান্ট হিরো ক্রাই আবহাওয়া ksp
Tā ir jautra spēle. Jā, atslēgu sistēma ir kaitinoša, taču tā nav pirmā spēle, kurā tāda ir. Es tomēr nedaudz saīsinātu. Ne vairāk kā divas stundas. Mans vienīgais ieteikums ir, lai iesācēju sadaļā nebūtu Stone spēles. Citādi jautra spēle.
Es izbaudīju katru daļu no tā... nesen to atjaunināju, un tas netiks lejupielādēts. Atkal
Kāds ir spēles jēdziens, dažas spēles var secināt, var būt tā mīkla ok... Kāds ir mīklas jēdziens.. Es domāju, ka tā ir youtube spēle vai arī mums ir jāpieskaras ekrānam katru reizi... Youtoube pakotne, piemēram, komentāru spēle, un tā nav konceptuāla puzzle spēle...
Tas tiešām ir pelnījis 5 no 5, man vienkārši patīk šī spēle... Es nezinu, cik smagi viņi strādāja, lai padarītu šo satriecošu, bet, manuprāt, viņi guva panākumus ar savu smago darbu❤️ Tas jums neliks garlaicīgi. darbs kungs👌
Man izdevās iztaujāt Konoru, un es izmantoju pavedienu 4-4-4-2, bet tas joprojām atgriežas pie "RUNĀ AR MANI", un man ir vēlreiz jāiziet viss process, neizlaižot šo daļu. Nav labi
Tas ir jautri, intriģējoši... bet tas ir it kā neiespējami iztikt bez padomiem, kas maksā naudu, naudu un vēl vairāk naudas! Būtu lieliska spēle, ja jūs varētu vieglāk nopelnīt vairāk zvaigžņu! Esmu tik vīlies, ka atinstalēšu! Un es to ļoti izbaudīju, līdz man bija jāturpina maksāt un maksāt un maksāt! No manis vairs nesaņemšu $$! Adios!
lieliska unikāla istaba aizbēgt. mīklu padomi to nedod prom, bet palīdz spēlēt — tas ir lieliski. dažas kļūdas pēc atjaunināšanas, T3: ch5 spuldzes
Pagaidām spēle ir ļoti izaicinoša, noturu savu uzmanību un gribu redzēt, kas būs tālāk! Puzles nav pārāk smagas, lai jūs iestrēgtu dienām ilgi, taču pietiekami smagas, lai laiku pa laikam nāktos izmantot kādu mājienu. Gan grafika, gan mūzika ir patīkama, un ir daudz grāmatu un vietu, ko izpētīt. Pagaidām neesmu saskāries ar problēmām, taču esmu spēles sākumā. Es ieteiktu šo spēli, ja jums patīk labs izaicinājums! Kad tikšu tālāk, redzēsim, vai tas joprojām ir pelnījis 5 zvaigznes! Veiksmi!
Sastinga reklāmas laikā. Nācās atinstalēt un pārinstalēt spēli. Reklāma tiek atskaņota vēlreiz. Lūdzu, izlabojiet šo.
Patīk spēles un mīklas! Es tam piešķirtu 5 zvaigznes, taču ir vajadzīgs mūžīgs laiks, līdz parādās jaunas mīklas. Arī ar 2 atslēgām nepietiek. Es vēlētos, ja mums būtu pilns 4 atslēgu daudzums.
Man patīk spēles, bet tas ir TIK kaitinoši, ka tās nav saglabātas manā planšetdatorā. Ikreiz, kad vēlos kaut ko atskaņot, katra nodaļa ir jālejupielādē vēlreiz, un tas ilgst mūžīgi, un man nemitīgi tiek teikts, ka “lejupielāde neizdevās” (viss pārējais darbojas, tas nav mans internets). Lai sāktu nodaļu, vidēji ir jāveic 3 mēģinājumi. Kāpēc manā ierīcē nevar būt tādas spēles kā jebkura cita spēle? Tāpēc es piešķīru tikai trīs zvaigznes, lai gan pašas spēles ir 5 vērtas.
Nav slikti, nav pārāk daudz reklāmu, bet pēc brīža jūs nevarat iet cauri spēlei, jo jums nav zvaigžņu, lai iegūtu kādu mājienu.
Pilns ar reklāmu, tā arī netiku pie spēlēšanas
Woaaah!! Šī spēle ir lieliska!! Es tiešām esmu haiku spēļu cienītājs! Es lejupielādēju visas viņu spēles un neesmu vīlies. Lai gan jums ir jāgaida, lai iegūtu atslēgu, tas joprojām ir tā vērts! Tā turpināt!!(つ≧▽≦)つ♡
Lieliska stāstu dažādība, ļoti izaicinoši.
Patīk spēles, pārāk dārgi, lai iegādātos atslēgas un zvaigznes, lai sasniegtu nākamo līmeni. Ja tas nebūtu tik dārgs, tad par spēlēm un sižetu un video kvalitāti saņemtu 5 zvaigznes!!!
Es tiku līdz 1. līmeņa daļai, kurā jūs vienā stāstā pratināt puisi oranžajā uzvalkā. Es mēģinu iegādāties 6 dolāru zvaigžņu komplektu, taču mana karte tiek noraidīta. Es varēju nopirkt tikai 0,99 USD iepakojumus un 2 USD iepakojumus, jebkurā laikā, kad mēģinu tērēt vairāk, tas samazinās! Un jā, es pārbaudīju savu bilanci, MAN IR LĪDZEKĻI!!
Es izbaudīju spēli, līdz divas dienas esmu iestrēdzis 8. nodaļā, jo kameras scenārijs nepabeidzas un visas flīzes ir sakārtotas pareizi.
Adventure Escape Mysteries Пригодницькі fdva
Tik laba atjautības spēle, tikko reklāmu, kas ir patīkama tempa maiņa, un viņi reti lūdz iztukšot maku par ekstras. Spēlēju gandrīz mēnesi, apsēsts!
Jauka bt piepildīta ar trūkumiem. Var iegūt daudz labāk. Vismaz iesācējiem. Stulbas lietas, piemēram, vārti neatveras un lietas, ir heck. Bt, kur smadzenes patiešām ir jāizmanto, t.i., īstu mīklu risināšanā, ir labs risinājums. Tā turpināt! Veiksmi jūsu uzlabošanai.
Nedaudz pārāk daudz par zvaigznēm, lai sniegtu mājienus, taču visapkārt lieliska spēle
Šīs spēles ir diezgan labas, taču mīklas var būt ļoti nomāktas. Kādu iemeslu dēļ zaļo burbuļu mīkla nedarbojas pareizi. Viņi prasa pārāk daudz, 30 pēc kārtas, 12 ir pietiekami. Turklāt viņa parādās katru reizi, kad man neizdodas. Kairina. Ja vēlaties atgriezties un pārrakstīt citas nodaļas, lai iegūtu zvaigznes.. tas jums neļaus. Tādas mini spēles kā šī liek man vēlēties pamest spēli. Argg.. EDIT************ Viņi mainīja sīktēlu? Vai tas nozīmē ko jaunu?? (2019. gada 8. aprīlis)
Viss kārtībā. Lai saņemtu mājienu, pietiek ar daudzām zvaigznēm. Tas visus tos izmanto 1 mājienam. Un zvaigžņu skaits dubultojas par katru mājienu. Jūtas kā krāpnieciskā spēlē. Saņemiet tikai 5 zvaigznes par katru iztērēto 1 ASV dolāru, kā arī 5 zvaigznes, lai saņemtu pirmo mājienu, kas dubultosies par katru mājienu šajā nodaļā. Atinstalēšana, pārāk dārgi. Citas labākas, lētākas bēgšanas spēles.
Man patīk šīs spēles! Man īpaši patīk detektīva Keita Greja. Ir noslēpuma fona sižets, un galveno varoņu personības tiek attīstītas dažādu gadījumu gaitā. Haiku ir paveicis lielisku darbu, sajaucot vairākus iecienītākos mīklu veidus (loģika, skaitļi, kriptogrammas, telpiskās, tangrammas ... jūs to saucat!). Es esmu tik priecīgs, ka viņi jums dod tikai 2 atslēgas vienlaikus, pretējā gadījumā es iedzertu un pabeigtu tās pārāk ātri. Tomēr varat skatīties reklāmas, lai iegūtu atslēgas. Paldies Haiku komandai! =)
Dažās spēlēs ir kļūdas. Pēc mīklas atrisināšanas nekas nenotiek. Iztērēju daudzas zvaigznes, lai nonāktu pie tāda paša secinājuma un nekas nenotiek, nevar pāriet uz nākamo posmu. Cerams, ka viņi drīz novērsīs kļūdas.
Man ļoti patīk šīs bēgšanas spēles. Tas vienkārši ir pārāk garš starp taustiņiem. Varbūt tikai mazliet īsāks? Pat skatīties videoklipus kļūst pārāk nogurdinoši. Var likt man nevēlēties beidzot spēlēt
Man patīk piedzīvojumi, taču jūs izmantojat pārāk daudz zvaigžņu, lai atklātu pavedienus, tam vajadzētu būt kā divām zvaigznēm, lai saprastu, ka šī spēle ir pārāk dārga
Atslēgu sistēma ir smieklīga. Daudz labprātāk jūs atgrieztos tur, kur nav jāgaida vai nav jāmaksā, lai turpinātu. Kas mainījās uz to, kur, jūsuprāt, mums tas būtu jādara. Es diezgan ātri varu izripot cauri raundiem, un tikt pie nogaidāmās sienas ir apgrūtinoši.Spēle ir tik smieklīgi īsa, ka tas ir smieklīgi. Kad esat izbēdzis no Airtight Security kabīnes, jūsu partneris aizskrien pēc lieciniekiem un... Tas arī viss. Nav mājienu, nav iespējas progresēt. Šīs spēles ilgums ir aptuveni 20 min.
Atjaunināts: man ir jāizdzēš šī spēle. Es cerēju uz vēl vienu jautru spēli, bet pēdējās trīs spēles mani tikko pilnībā izslēdza. Viņi saka, ka viņiem ir klāsts, taču viņi mēdz rūpēties par tiem, kam patīk biedējošas, ļaunas lietas. Dažas spēles ir jautras! Man patīk kāzas un krāsas spēles, bet no nolādētajām, spokainām un dēmoniskām spēlēm es izvairos. Lūdzu, izveidojiet vairāk spēļu, piemēram, kāzas, gleznošana un paradīzes noslēpums! Novērtēšu šīs spēles ar piecām zvaigznēm!
Spēļu veidotāji ir ļoti mantkārīgi. Ir mīklas, kas jāpāriet uz nākamo ainu. Dažus es nevaru atrisināt. Kad tu uzvar ainu, tu saņem zvaigznes. Nekad nav pietiekami daudz zvaigžņu un nav cita veida, kā tās nopelnīt. Nav reklāmu, nav taimera, nav zvaigžņu bez naudas. Katrs mazais mājiens aizņem 1 $. Parasti grūtajās mīklās jums ir nepieciešams vairāk nekā viens. Lai izlaistu mīklu, kuru nevarat izdomāt, ir vajadzīgas 30 zvaigznes, lai to izlaistu... 30 zvaigznes = 5 ASV dolāri. Es nemaksāju 5 USD, lai tikai pārietu uz nākamo ainu. Tātad bez atalgojuma nekāda progresa. Nav patīkamas spēles. Izdzēsts.
Adventure Escape Mysteries Macera Oyunları ykg
Ļoti izklaidējoši. Jums tiešām ir smagi jādomā. Labākais, ko es spēlēju. 😍😍😍